بنر سوم
بنر دوم

زنان باردار مبتلا به کرونا چه کارهایی باید انجام دهند؟

زنان باردار مبتلا به کرونا چه کارهایی باید انجام دهند؟

 

آنلاین نیوز: درحالیکه بیماری کووید-۱۹، جهان را در بر گرفته و همچنان پیش می‌رود و بسیاری از مردم هر روز اقدام‌هایی را برای پیشگیری از مبتلا شدن به این بیماری انجام می‌دهند؛ از قرنطینهٔ خانگی گرفته تا شستشو و ضدعفونی کردن بدن و محیط زندگی.اما بسیاری از زنان باردار با شیوع گسترده ویروس کرونا در سطح جهان نگران انتقال این ویروس به جنین خود هستند.

در حال حاضر، پژوهش‌های علمی منتشرشده‌ای درباره‌ٔ مستعد بودن زنان باردار نسبت به کروناویروس جدید یا کووید-۱۹ وجود ندارد. اما زنان باردار تغییراتی در سیستم ایمنی و فیزیولوژیکی بدن خود دارند که ممکن است آنها را بیشتر مستعد ابتلا به عفونت‌های تنفسی ویروسی، از جمله کووید-۱۹ کند.

زنان باردار همچنین ممکن است در مقایسه با عموم جامعه ریسک شدید بودن بیماری را داشته باشند؛ همان‌طور که در موارد گزارش‌شده از دیگر عفونت‌های مرتبط به کروناویروس، از جمله کروناویروس سندرم تنفسی حاد یا همان سارس (SARS-CoV) و کروناویروس سندرم تنفسی خاورمیانه یا همان مِرس (MERS-CoV) و سایر عفونت‌های تنفسی ویروسی، مانند آنفلوانزا، در طول بارداری مشاهده شده است.

با تمام اینها، اگرچه زنان باردار و کودکان خردسال معمولاً سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند که باعث می‌شود نسبت به ابتلا به بیماری‌ها آسیب‌پذیرتر باشند، اما فعلاً این کروناویروس جدید بیش از همه در سالمندها و مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای قبلی، به شکل شدید دیده شده است.آیا زنان باردار مبتلا به کووید-۱۹ می‌توانند ویروس را به جنین یا نوزاد خود منتقل کنند؟

تصور می‌شود ویروسی که کووید-۱۹ را ایجاد می‌کند، عمدتاً از طریق تماس نزدیک با شخص آلوده و به وسلیه‌ٔ ذرات تنفسی انتقال می‌یابد. این موضوع که آیا یک زن باردار مبتلا به کووید-۱۹ می‌تواند ویروسی را که باعث کووید-۱۹ می‌شود به وسیله‌ٔ سایر مسیرهای انتقال عمودی یعنی قبل، حین یا بعد از زایمانش به جنین یا نوزاد خود منتقل کند یا نه، هنوز به شکل کامل و قطعی مشخص نیست.
در خانه بمانید و دیگران را ملاقات نکنید. از دوستان و آشنایان خود بخواهید که به عیادت شما نیایند.در اتاقی با تهویه‌ی مناسب و دارای پنجره استراحت کنید.

از دوستان و آشنایان خود بخواهید که خریدهای شما را انجام دهند و وسایل خریداری شده را بیرون از در منزل قرار دهند.
بعد از بهبودی چگونه روند مراقبت بارداری برای احتیاط ۱۴ روز بعد از بهبودی سونوگرافی می‌تواند انجام شود. این مدت زمان ۱۴ روز با افزایش اطلاعات ما در مورد ویروس ممکن است کم‌تر هم شود.

اگر بیماری کووید ۱۹ بهبود پیدا کرد و قبل از زایمان تست فرد منفی بود، فرد به راحتی و به هر روشی که میخواهد می‌تواند زایمان را انجام دهد و دیگر خطری برای کادر درمان و اطرافیان وجود ندارد.

اگر در زمان جداسازی شخصی فرایند زایمان شروع شود، بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید و به او اطلاع دهید که به کرونا مبتلا هستید. اگر علایم بیماری خفیف باشد، در مراحل اولیه‌ی زایمان و شروع درد آن بهتر است در خانه بمانید.
آیا نوزادان متولدشده از مادران مبتلا به کووید-۱۹ در طول بارداری، ریسک بالاتری برای داشتن پیامدهای نامطلوب دارند؟

بر اساس گزارش موارد محدود، پیامدهای نامطلوب برای نوزادان، مثل زایمان زودرس، در بین نوزادان متولدشده از مادران مبتلا به کووید-۱۹ در طول بارداری گزارش شده است. با این حال، هنوز مشخص نیست که این پیامدها قطعاً مربوط به آلودگی مادر به این ویروس بوده است و در حال حاضر خطر پیامدهای نامطلوب برای نوزادان به شکل کامل مشخص نیست.

با توجه به داده‌های محدودی که در مورد ابتلا به کووید-۱۹ در دوران بارداری در دسترس است و با دانشی که درباره‌ٔ پیامدهای نامطلوب سایر عفونت‌های ویروسی تنفسی وجود دارد، ممکن است به زودی اطلاعاتی فراهم شود. به عنوان مثال، ابتلا به دیگر عفونت‌های ویروسی تنفسی، مانند آنفلوانزا در دوران بارداری، با پیامدهای جانبی برای نوزادان از جمله وزن کم هنگام تولد و زایمان زودرس همراه بوده است.

علاوه بر این، داشتن سرماخوردگی یا آنفلوانزا با تب بالا در اوایل بارداری ممکن است خطر ابتلا به برخی از نقص‌های مادرزادی را افزایش دهد. در مادران مبتلا به سایر عفونت‌های کروناویروس مثل سارس و مرس در دوران بارداری، نوزادان زودرس به دنیا آمده‌اند یا نسبت به سن جنینی خود کوچک بوده‌اند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

15 + یازده =